MP Pakatan pakai baju BERSIH 2.0 di Parlimen

SEDANG pihak Polis sibuk memburu dan menangkap mana-mana individu yang dilihat memakai baju kuning bertulis BERSIH 2.0, Parlimen Malaysia hari ini digemparkan dengan kempen BERSIH 2.0 yang dijalankan secara besar-besaran oleh ahli-ahli parlimen yang menyokong perhimpunan tersebut di dewan rakyat hari ini.

Ahli-ahli parlimen mengenakan tali leher berwarna kuning yang bertulis logo BERSIH 2.0 sebagai menunjukkan tanda sokongan terhadap pehimpunan aman BERSIH 2.0 yang bakal diadakan pada 9 Julai ini di ibu negara. Dewan Rakyat menyaksikan ahli-ahli parlimen ini berbahas dengan kilauan tali leher berwarna kuning.

Tambah menarik apabila Ahli Parlimen Bakri, Muar, Er Teck Hwa secara terang-terangan hanya memakai kot dengan T Shirt BERSIH 2.0 tanpa kolar sebagai menunjukkan sokongan terhadap perhimpunan aman yang menuntut pilihanraya yang adil dan bersih.


Seorang lagi ahli parlimen yang jelas menunjukkan sokongan terhadap perhimpunan aman BERSIH 2.0 adalah bekas MB Perak Datuk Seri Nizar Jamaludin. Beliau dilihat memakai kot dan baju T Shirt BERSIH 2.0 bersama rakan-rakan MP yang lain yang mengenakan tali leher kuning.


copy & paste tanpa kebenaran:
Ahli Parlimen pakai baju BERSIH 2.0 di dewan rakyat

Berkaitan:
Baju-T Bersih 2.0 untuk dijual
8 Lelaki Pakai Baju Kuning Bertulis Bersih Ditahan
Bersih 2.0: Baju Kuning Bersalah?
Bersih 2.0: Ratusan Baju T Dirampas
Baju kuning: Pakai tak salah, tangkap salah
Kemeja-T Bersih 2.0 haram, kata Hishammuddin
Polis Rampas Baju T Bersih, Cetus Kekecohan

sitemap / senarai lengkap daftar isi KongsiCerita.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kongsi Cerita Kongsi Cerita
solihin zubir
Great 1:1 Traffic Exchange
Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More